Eén antwoord van de overheid

Over RVO.nl

Deze informatie is geplaatst door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Op deze pagina:

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.

RVO.nl voert opdrachten uit namens verschillende ministeries, waaronder de ministeries van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Buitenlandse Zaken en Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties. Ook werkt RVO.nl in opdracht van de Europese Unie.

RVO.nl is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Organisatie

RVO.nl bestaat sinds 2014 en is ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en Dienst Regelingen. Ook zijn er taken van de productschappen ondergebracht. Bekijk hier het organogramExternal link (pdf) van de organisatie.

Contact

Bent u ondernemer en op zoek naar informatie over duurzaam, agrarisch, innovatief of internationaal ondernemen? Zoekt u bijvoorbeeld subsidies? Heeft u vragen over wet- en regelgeving of over octrooien? Bent u agrarisch ondernemer en met de gecombineerde opgave bezig? Neem dan contact op met ons. U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon of social media.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

088-042 42 42

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland