Eén antwoord van de overheid

Nationale Financieringswijzer

Deze informatie is geplaatst door: Kamer van Koophandel

De Nationale Financieringswijzer is een online wegwijzer die u als ondernemer helpt bij het vinden van passende financiering voor uw bedrijf. De Nationale Financieringswijzer is een initiatief van de Kamer van Koophandel, RVO, MKB Nederland, VNO-NCW, NVB en het Ministerie van Economische Zaken.

Ga direct naar de Nationale FinancieringswijzerExternal link

Wat kunt u verwachten?

De Nationale Financieringswijzer biedt u informatie over hoe u uzelf kunt voorbereiden op het aanvragen van financiering en aan welke financieringsvormen u kunt denken. De financieringswijzer is een handige tool die op basis van de kenmerken van uw onderneming aangeeft welke financieringsvormen bij u passen en bij welke partijen u terecht kunt.

De Kamer van Koophandel is voor ondernemers het eerste aanspreekpunt namens de overheid. De Kamer van Koophandel biedt u inzicht in wat de overheid voor u kan betekenen en een overzicht van alle subsidiesExternal link.

Heeft u vragen over een specifieke regeling of wilt u een regeling aanvragen, dan wijzen wij u op de juiste informatie van de uitvoerder. U kunt daarvoor contact opnemen met de adviseurs van onze Financieringsdesk.

Deze informatie is geplaatst door:

Kamer van Koophandel

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de Kamer van Koophandel

088-585 1585