Eén antwoord van de overheid

Financieringsadvies

Deze informatie is geplaatst door: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Welke mogelijkheden zijn er om financiering aan te trekken voor uw nationale of internationale ambities? Wat is voor u het meest geschikt?

Voor mogelijkheden zowel binnen als buiten de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), kunt u bij ons terecht voor financieringsadvies.

RVO.nl-bedrijfsadviseurs

Als mkb'er heeft u soms behoefte aan een onafhankelijke sparringpartner om over uw (inter)nationale plannen te praten. Iemand die u de weg wijst. Met verstand van de actuele overheidsregelingen én ervaring in de commerciële kredietwereld. Iemand die kritisch kijkt naar uw plannen en suggesties doet om verder te komen.Praat eens met een accountmanager mkb-financiering van RVO.nl. Dat zijn mensen met een bancaire achtergrond die weten waar een financier op let als u met een aanvraag komt. Samen kunnen we kijken wat in uw specifieke situatie de passende financieringsmogelijkheden zijn, zowel binnen als buiten RVO.nl.

Advies op maat

Heeft u concrete plannen voor zakendoen in het buitenland en heeft u nog vragen over de buitenlandse markten die u wilt betreden? Of bent u misschien al actief in het buitenland, maar heeft u nog extra informatie nodig? Met Informatie op MaatExternal link bieden wij u een op maat gemaakt informatiedossier of landenvergelijking met concrete, betrouwbare en actuele landeninformatie.

Deze informatie is geplaatst door:

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

088-042 42 42