Van de overheid. Voor ondernemers.

Buitenlandnetwerk

Deze informatie is geplaatst door: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Vertegenwoordigingen zoals ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices vormen het buitenlandnetwerk dat u actief helpt bij internationaal ondernemen.

Het buitenlandnetwerk bestaat uit:

Het buitenlandnetwerk kan u helpen met het leggen van de juiste contacten. Met potentiële zakenpartners zoals agenten, importeurs, distributeurs en producenten. De medewerkers van het netwerk kennen de markt en geven praktische tips over de cultuur en praktijk van het zakendoen. Zoekt u contact met de lokale autoriteiten in een land? Ook hierbij kan het buitenlandnetwerk veel voor u betekenen. Via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) heeft u toegang tot dit wereldwijde netwerk.

Zakenpartnerscan

Met een Zakenpartnerscan zorgen RVO.nl en het buitenlandnetwerk voor een persoonlijke introductie bij geïnteresseerde buitenlandse zakenpartners. Met de juiste partner vergroot u uw kans op internationaal succes.

Vraag een Zakenpartnerscan aan

Webinar Zakenpartner vinden in het buitenland

In webinar Zakenpartner vinden in het buitenland vertelt een adviseur van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland hoe de overheid u hierbij kan ondersteunen. Een ondernemer deelt tips en ervaringen en vertelt over zijn deelname aan een handelsmissie naar India.

Deze informatie is geplaatst door:

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

088-042 42 42