Van de overheid. Voor ondernemers.

InvestHorizon

Deze informatie is geplaatst door: Kamer van Koophandel

Europese Commissie stimuleert toegang tot financiering voor MKB met programma InvestHorizon

InvestHorizon is een programma van de Europese Commissie om de financiering van innovatieve ondernemers in Europa te stimuleren met betere informatievoorziening en voorbereiding. De aftrap vindt plaats op 23 april met de conferentie Boosting Investment Readiness in Europe.

Gedurende een looptijd van twee jaar kunnen ondernemers, intermediairs en investeerders gebruik maken van allerlei Engelstalige online trainingmodules, webinars, en ruim 70 coaching seminars, trainingen en events. Een ondernemer stoomt zichzelf daarmee klaar voor investeerders. Ook wordt een digitaal platform gelanceerd waarmee ondernemers en investeerders uit heel Europa tot een match kunnen komen. In totaal mikt het programma InvestHorizon op het helpen van ruim 3000 MKB ondernemers met het vinden van financiering.

Nederland wordt in het project vertegenwoordigd door de Universiteit van Tilburg en de Kamer van Koophandel. Ondernemers met interesse of vragen kunnen terecht bij de KvK Financieringdesk. Het voorlichtingskanaal voor ondernemers met vragen over financiering.

Deze informatie is geplaatst door:

Kamer van Koophandel

Heeft u nog vragen?

KvK-Financieringsdesk

Bel: 0800-1014