Van de overheid. Voor ondernemers.

Vind internationale zakenpartners op de AgriFoodTech vakbeurs

De agrifood-sector kan niet meer zonder hightech- en ICT-oplossingen. Daarom organiseert het Enterprise Europe Network Nederland tijdens de AgriFoodTech vakbeurs en congres een B2B Meet & Match event. Ontmoet op 14 en 15 december nieuwe internationale zakenpartners in de Brabanthallen in Den Bosch.

Thema’s van de AgriFoodTech vakbeurs en congres zijn 'High Tech & ICT' en 'Agri & Food'.

Meld u aan voor het Meet & Match event

Meld u vóór 9 december aan en maak op de website een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aan. Op basis van online profielen weet u wat partijen vragen en/of aanbieden (een technologie, product, R&D samenwerking). Voorafgaand aan het evenement kunt u een-op-een gesprekken inboeken.

Ongeveer een week voor het evenement ontvangt u uw schema met gesprekken. Zo haalt u het maximale uit uw beursbezoek en spreekt u met meerdere potentiële klanten en partners over commerciële en technologische samenwerking. De geplande gesprekken duren zo’n 20 minuten.

Kosten en inschrijven

Deze internationale matchmaking is onderdeel van het programma van de AgriFoodTech vakbeurs. Deelname aan de matchmaking is gratis en staat open voor standhouders en bezoekers. Alle deelnemers aan de matchmaking moeten zich ook registreren voor de AgriFoodTech vakbeurs.

Agri Food Tech banner

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over de Meet & Match, dan kunt u contact opnemen met:

Details

Locatie

Den Bosch

Datum

Wo 14 dec 2016 - 15 dec 2016

Kosten

Matchmaking is gratis na registratie.
Direct aanmelden