Van de overheid. Voor ondernemers.

Seanergy Normandië

Bent u op zoek naar nieuwe contacten in de maritieme sector en wilt u laten zien wat u in huis heeft? Kom op 22 en 23 maart 2017 naar de tweede editie van Seanergy in Le Havre Frankrijk. Deze beurs voor de maritieme sector staat in het teken van duurzame energie.

Bij genoeg aanmeldingen organiseert de Ambassade een Holland Paviljoen.

Tweede editie wegens groot succes

3000 deelnemers, 220 exposanten, 15 landen, 40 conferenties en 800 zakenafspraken: de laatste editie van Seanergy in Biarritz 2016 was een groot succes.

Door de hoge opkomst van de eerste editie komt er een tweede editie in Normandië. Le Havre zal het middelpunt zijn voor dit evenement met conferenties, debatten, lunches, B2B meetings en meer. De beurs staat in het teken van Marine Renewable Energies (MRE) en de energie-, scheeps-, oceanografische, materiaal- en offshore sectoren komen hier samen.

De eerste editie van Seanergy trok 30% internationale bezoekers. Vanuit Nederland waren er 3 bedrijven aanwezig. Deze bedrijven hebben tijdens dit evenement niet stilgezeten. Er zijn 28 verschillende gesprekken gevoerd met Franse, Engelse en Belgische bedrijven. Verder was het Enterprise Europe Network (EEN) Nederland de co-organisator.

5 redenen voor deelname

• Laat iedereen uw kennis en oplossingen zien.• Breid uw kennis uit door het bijwonen van de seminars.• Doe nieuwe contacten op en vergroot uw netwerk met potentiële klanten en partners.• Blijf op de hoogte van nieuwe duurzame ontwikkelingen.• Neem deel aan B2B meetings.

Meld u aan

Meld u aan via het aanmeldformulier op Seanergy-convention.com. Stuur ook een e-mail naar Adriana.voerman@minbuza.nl, zodat wij weten of we een Holland Paviljoen kunnen organiseren.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Details

Locatie

Le Havre

Datum

Wo 22 mrt 2017 - 23 mrt 2017

Kosten

Onbekend
Direct aanmelden