Van de overheid. Voor ondernemers.

Nederlandse delegatie Produce Marketing Association Conference, Kaapstad

Van 16 tot 17 augustus vindt in Kaapstad, Zuid-Afrika de jaarlijkse Produce Marketing Assocation conferentie en vakbeurs plaats. Een mooie gelegenheid voor Nederlandse bedrijven en start-ups om hun technologie op het gebied van Climate Smart Agriculture (CSA) te presenteren. Of die de mogelijkheden van CSA in Zuid-Afrika willen verkennen.

Activiteiten bedrijfsdelegatie

De Nederlandse ambassade in Zuid-Afrika organiseert een speciaal programma voor de Nederlandse bedrijfsdelegatie. Als deelnemer krijgt u volop gelegenheid om mee te doen aan matchmaking- en netwerkactiviteiten. Ook kunt u meegaan op veldbezoek. In het Holland Pavilion en op de Nederlandse beursstand kunt u uw bedrijfstechnologie op het gebied van Climate Smart Agriculture presenteren. Meer informatie hierover vindt u in de uitnodiging.

Speciaal voor start-ups

De Nederlandse ambassade wil Nederlandse start-ups op het gebied van CSA-technologie ondersteunen. Daarom bieden we maximaal 2 start-ups de mogelijkheid om deel te nemen aan de delegatie tegen gereduceerde kosten (vliegticket Kaapstad, hotel, entree conferentie). Neem voor de voorwaarden en meer informatie contact op met de heer Likalimba via makhaliha.likalimba@minbuza.nl.

Programma

Bekijk het volledige programma (in het Engels).

Deelname

De activiteiten die de Nederlandse ambassade organiseert zijn gratis. U betaalt wel deelnamekosten aan de PMA Conference zelf. Kosten voor reis, verblijf en vervoer ter plaatse zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Aanmelden voor de conferentie kan op de website van de PMA.

Stuur een bevestiging van uw PMA-aanmelding en het aanmeldingsformulier voor de Nederlandse delegatie vóór 24 juni 2017 naar: PRE-LNV@minbuza.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Produce Marketing Assocation Southern Africa

Nederland is een belangrijke leverancier van landbouwtechnologie voor Zuid-Afrika en de grootste importeur van landbouwproducten, vooral fruit. De Produce Marketing Assocation (PMA) Southern Africa is een toonaangevende organisatie voor landbouw, voedingsindustrie en agro-business. De conferentie is een ontmoetingsplaats voor leiders in de agro-business.

Details

Locatie

Kaapstad, Zuid-Afrika

Datum

Wo 16 aug 2017 - 17 aug 2017

Kosten

  • Aanmelden voor de Nederlandse delegatie kan tot 24 juni 2017
  • Activiteiten van ambassade zijn gratis.
  • Er zijn deelnamekosten voor de PMA Conference.
  • Overige kosten zijn voor eigen rekening.
Direct aanmelden