Van de overheid. Voor ondernemers.

Matchmaking op de India International Engineering Sourcing Show (IESS)

Van 16 tot en met 18 maart vindt in Chennai de International Engineering Sourcing Show plaats. De IESS is India’s grootste internationale vakbeurs voor de mechanische industrie (engineering) en de maakindustrie.

Ruim 400 Indiase en internationale exposanten en 500 buitenlandse delegaties nemen deel aan de IESS. Ook vinden er B2B meetings en seminars plaats.

Matchmaking voor Nederlandse bedrijven

U kunt nu met korting aan deze vakbeurs deelnemen. Dit is vooral interessant voor bedrijven die producten en diensten voor de mechanische industrie inkopen. Matchmaking wordt gefaciliteerd door de NBSO Chennai. Hotelkosten worden vergoed en u krijgt een korting op de vliegtickets.

Veel kansen

Voor Nederlandse bedrijven die hun productieproces willen uitbesteden zijn er veel kansen in deze groeisector. De focussectoren van deze vakbeurs zijn:

  • Procesindustrie: design, levering van machines en het lokaal fabriceren.
  • Productie industriële- en elektronische machines
  • Automotive: design, onderzoek en ontwikkeling
  • Productinnovatie en technologieoverdracht
  • Machine-industrie: leveren van machines en know how
  • Apparatuur voor materiaalbehandeling: technologie en het lokaal fabriceren
  • Investeringen en engineeringprojecten

Meer informatie

Bent u actief in één van deze sectoren en wilt u weten wat uw kansen zijn om zaken te doen met India of deel te nemen aan de IESS? Neem dan contact op met het NBSO in Chennai.

Netherlands Business Support Office ChennaiVijay Kumar (Chief Representative)203, Sigma Wing, Raheja Towers,177, Anna Salai,Chennai – 600 002IndiaT: +91 44 4215 8388E: vkumar@nbsochennai.org / info@nbsochennai.orgW: http://india.nlambassade.org/

Netherlands Business Support OfficeNederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.

Details

Locatie

Chennai, India

Datum

Do 16 mrt 2017 - 18 mrt 2017

Kosten

Onbekend
Direct aanmelden