Van de overheid. Voor ondernemers.

Indian Pharmaceutical Congress

Werkt u in de farmaceutische industrie en heeft u interesse in zakendoen met India? Dan kunt u van 16 tot en met 18 december 2016 een bezoek brengen aan het Indian Pharmaceutical Congress in Visakhapatnam. Het thema dit jaar is 'Quality Pharmaceuticals and Patient Welfare'.

Tegen 2020 zal de wereldwijde farmaceutische markt naar schatting groeien tot 1,4 biljoen US dollar. De Indiase farmaceutische markt groeit naar schatting tot 55 miljard US dollar in 2020.

Kansen

India is en blijft een van de snelst groeiende markten ter wereld. Voor Nederlandse farmaceutische bedrijven en onderzoeksinstellingen biedt het land goede kansen. Zo zijn er steeds meer kansen voor:

  • nieuwe en bestaande Active Pharmaceutical Ingredients (API) en formules,
  • training en kwaliteitscontrole,
  • het aangaan van partnerships in pre- en postklinische proeven, en
  • Contract Research and Manufacturing Services (CRAMS).

Matchmaking

Wilt u deelnemen aan het congres? De Nederlandse ambassade in New Delhi en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Hyderabad helpen u voorafgaand aan dit congres met matchmaking. Ook helpen zij u met het leggen van contacten met bedrijven, kennisinstituten en overheidsinstellingen die actief zijn in de Life Sciences and Healthcare sector in India.

Meer informatie

Voor meer informatie over deelname aan het congres neemt u contact op met:

NBSO Hyderabad

Nederlandse ambassade in New Delhi

Voor meer informatie over het congres kijkt u op www.ipce.co.in.

Details

Locatie

Visakhapatnam, India

Datum

Vr 16 dec 2016 - 18 dec 2016

Kosten

Onbekend
Direct aanmelden