Van de overheid. Voor ondernemers.

Holland Pavilion en matchmaking op Mobile World Congress

Werkt u in de mobiele IT-sector? Heeft u internationale ambities? Van 27 februari tot en met 2 maart 2017 is Nederland op het Mobile World Congress (MWC) vertegenwoordigd met het Holland Pavilion.

Het MWC is met ruim 100.000 bezoekers en vele productlanceringen van toonaangevende bedrijven de belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de mobiele en IT-sector. Op het MWC komen vertegenwoordigers uit de hele wereld samen om ontwikkelingen binnen de mobiele sector en onderwerpen op het gebied van onder andere veiligheid en het 'Internet of Things' te bespreken.

Holland Lounge voor Starters International Business

Export biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Het kan leiden tot meer omzet of het antwoord zijn op de toegenomen concurrentie op de binnenlandse markt. Met Starters International Business (SIB) helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten.

Speciaal voor de Starters International Business wordt een Holland Lounge samengesteld, die onderdeel is van het Holland Pavilion. Binnen dit programma krijgen deelnemende bedrijven krijgen matchmaking, presentaties en workshops, netwerkgelegenheid en gratis toegang tot de beursvloer. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Spotlight

De Holland Lounge is een open concept, waarin ieder bedrijf de mogelijkheid krijgt voor exposure. Bij deelname aan de Holland Lounge huurt u niet zelf een stand, maar zet u uw bedrijf toch in de 'spotlight'. Het MWC is hét platform om de producten en diensten van uw bedrijf op internationaal niveau te profileren, leads te genereren, contacten te leggen en een internationaal netwerk op te bouwen.

De Holland Lounge wordt ondersteund door de RVO.nl, de Nederlandse Ambassade, het Netherlands Business Support Office Barcelona en de gemeente Den Haag.

Deelname Holland Lounge

Het aantal plekken is beperkt. U kunt zich niet meer aanmelden. Voor meer informatie neemt u contact op via info@nbso-barcelona.com.

Matchmaking tijdens Mobile World Congress

Tijdens het congres organiseert Enterprise Europe Network (EEN) een matchmaking event. Die vindt plaats van maandag 27 februari tot en met woensdag 1 maart. Internationale partijen bieden hier verschillende samenwerkingsvormen aan, zoals Research & Development, Technical Co-operation of Joint Venture Agreement.

U kunt zelf aangeven op welke timeslots u beschikbaar bent. U kunt dus uw eigen programma indelen en zelf bepalen met welke partijen u een gesprek wilt aangaan. Elk gesprek duurt maximaal 20 minuten.

Registratie en kosten

U kunt zich tot 10 februari digitiaal registreren. Kosten zijn € 310. Neem voor meer informatie contact op met Herman Hartgers van EEN.

T 31 88 585 40 05M +31 646 748 105E herman.hartgers@kvk.nl

Details

Locatie

Barcelona, Spanje

Datum

Ma 27 feb 2017 - 2 mrt 2017

Kosten

  • Aantal plekken is beperkt.
  • Stuur vóór 31 december een e-mail met uw motivatie.
  • Midden januari hoort u of u bent geselecteerd.
Direct aanmelden