Van de overheid. Voor ondernemers.

Business Forum Nederland-Vietnam met de Vietnamese Premier Phuc

Vietnam is een van de hotspots in Azië, waar de ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Steeds meer Nederlandse ondernemers ontdekken het land en de wederzijdse handel stijgt aanzienlijk. Met ruim 6% groei en 94 miljoen inwoners liggen er in Vietnam dan ook zeker kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Nederlands-Vietnamees Business Forum

Op 10 en 11 juli brengt premier Phuc een bezoek aan Nederland. Hij wordt vergezeld door een uitgebreide bedrijvendelegatie. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een Nederlands-Vietnamees Business Forum, dat ter gelegenheid van dit bezoek wordt georganiseerd. Een unieke gelegenheid om uw kansen in Vietnam te verkennen, uw netwerk uit te breiden en nieuwe kennis op te doen over de Vietnamese markt. Het Forum wordt geopend door premier Phuc zelf.

Het forum is vooral interessant als u actief bent op het gebied van water, klimaat, landbouw, voedselzekerheid, stedelijke ontwikkeling, scheepsbouw, energie of logistiek.

Aanmelden

Deelname aan het Businessforum is gratis. Er zijn slechts 300 plaatsen beschikbaar. De aanmelding sluit op 2 juli of eerder, als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Voor deelname geldt een maximum van 2 personen per bedrijf.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit event kunt u contact opnemen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl):

Simone Georgiou-PasmansM 06-18304777,E simone.pasmans@rvo.nl

Jos van der SluijsM 06 31964728E jos.vandersluijs@rvo.nl

Details

Locatie

Den Haag

Datum

Ma 10 jul 2017

Tijd

13:00 - 18:00 uur

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Aanmelden kan tot 2 juli 2017
Direct aanmelden