Van de overheid. Voor ondernemers.

Wat kunt u met het zoekresultaat?

Deze informatie is geplaatst door: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Als u in Espacenet octrooipublicaties zoekt, krijgt u de resultaten te zien in een lijst. Alle publicaties in deze resultaatlijst voldoen aan uw zoekopdracht. U kunt de publicaties direct bekijken en er zijn nog enkele handige functies.

Resultaatlijst bladeren en sorteren

De resultaatlijst die na het zoeken verschijnt kunt u op verschillende manieren weergeven en sorteren. Bekijk het instructiefilmpje over de resultatenlijst.

RSS feed maken

Door de resultaatlijst om te zetten in een RSS feed, krijgt u regelmatig een geactuliseerde lijst waarin ook de meest recente octrooipublicaties staan. Bekijk het instructiefilmpje over de RSS feed.

Zoekresultaten downloaden

U kunt de resultatenlijst downloaden naar uw eigen computer. Hier vindt u een instructiefilmpje over het downloaden van de resultatenlijst.

Mijn Octrooilijst

Tijdens het zoeken kunt u gevonden documenten bewaren in ‘Mijn Octrooilijst’. Hier kunt u documenten uit verschillende resultaatlijsten bewaren voor nadere bestudering. Bekijk het instructiefilmpje over Mijn Octrooilijst.

Octrooidocument bekijken en downloaden

Als u klikt op de titel van document in de resultaatlijst dan komt u in de documentweergave. U ziet de eerste pagina van een octrooipublicatie met titel, meestal een samenvatting en een afbeelding en alle bibliografische gegevens. U kunt de volgende pagina's bekijken met de volledige tekst en alle afbeeldingen. Bekijk het instructiefilmpje over octrooidocumenten bekijken en downloaden.

Deze informatie is geplaatst door:

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Heeft u nog vragen?

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Bel: 088 042 42 42