Van de overheid. Voor ondernemers.

Nationale Financieringswijzer

De Nationale Financieringswijzer is een online wegwijzer die u als ondernemer helpt bij het vinden van passende financiering voor uw bedrijf. De Nationale Financieringswijzer is een initiatief van de Kamer van Koophandel, RVO, MKB Nederland, VNO-NCW, NVB en het Ministerie van Economische Zaken.

Ga direct naar de Nationale Financieringswijzer

Wat kunt u verwachten?

De Nationale Financieringswijzer biedt u informatie over hoe u uzelf kunt voorbereiden op het aanvragen van financiering en aan welke financieringsvormen u kunt denken. De financieringswijzer is een handige tool die op basis van de kenmerken van uw onderneming aangeeft welke financieringsvormen bij u passen en bij welke partijen u terecht kunt.

De Kamer van Koophandel is voor ondernemers het eerste aanspreekpunt namens de overheid. De Kamer van Koophandel biedt u inzicht in wat de overheid voor u kan betekenen en een overzicht van alle subsidies.

Heeft u vragen over een specifieke regeling of wilt u een regeling aanvragen, dan wijzen wij u op de juiste informatie van de uitvoerder. U kunt daarvoor contact opnemen met de adviseurs van onze Financieringsdesk.

Meer informatie

Via de vraag Hoe komt u aan geld? kunt u meer informatie over externe financiering voor uw onderneming vinden.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de Kamer van Koophandel

088-585 1585