Van de overheid. Voor ondernemers.

Landeninformatie op maat

Deze informatie is geplaatst door: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Bent u een Nederlandse ondernemer met concrete plannen voor zakendoen in het buitenland? En heeft u nog een aantal vragen over de buitenlandse markten die u wilt betreden? Of bent u misschien al actief in het buitenland, maar heeft u nog extra informatie nodig? Met Informatie op Maat bieden wij u een op maat gemaakt informatiedossier of landenvergelijking met concrete, betrouwbare en actuele landeninformatie.

Wij maken hierbij gebruik van verschillende bronnen, waaronder ons wereldwijde buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO's). Via dit netwerk zet het ministerie van Buitenlandse Zaken zich actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland.

Kies weloverwogen voor een buitenlandse markt

Via onze website kunt u eerst zelf op zoek gaan naar algemene landeninformatie. Heeft u daarna nog vragen? Dan kunt u met een van onze adviseurs Internationaal Ondernemen uw wensen en doelen bespreken. Samen met u stellen we een aantal vragen op, bijvoorbeeld over:

  • marktsectoren;
  • wet- en regelgeving;
  • markttoegang;
  • cultuur van het zakendoen.

Met Informatie op Maat geven wij antwoord op uw vragen en helpen wij u bij het benaderen van een buitenlandse markt. We kunnen u ook helpen bij de keuze tussen meerdere buitenlandse markten. Lees bijvoorbeeld hoe het bedrijf Randstad Callflex met Informatie op Maat een weloverwogen keuze kon maken voor verschillende Aziatische landen.

Voorwaarden

Als Informatie op Maat bij uw situatie past, kunt u opdracht geven voor het uitvoeren van het onderzoek. U kunt voor maximaal 5 landen kosteloos een informatiedossier aanvragen. U ontvangt uw dossier binnen 4 weken.

Landeninformatie op maat aanvragen

Interesse in een informatiedossier of landenvergelijking? Maakt u dan een afspraak voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze adviseurs Internationaal Ondernemen.

Webinar

Bekijk het webinar 'De eerste stappen naar het buitenland’. Dit webinar helpt ondernemers die verder willen kijken dan de landsgrenzen.

Deze informatie is geplaatst door:

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

088-042 42 42